Всеукраїнський фінал міжнародного конкурсу CIMA GBC 2015

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕТАП МІЖНАРОДНОГО СТУДЕНТСЬКОГО КОНКУРСУ БІЗНЕС-КЕЙСІВ СІМА Global Business Challenge 2015

У цьому році завдяки спільним зусиллям Chartered Institute of Management Accountants і ДВНЗ “КНЕУ ім. В. Гетьмана”, а також за підтримки компанії PricewaterhouseCoopers, вперше в Україні відбувся національний етап престижного щорічного міжнародного студентського конкурсу бізнес-кейсів CIMA Global Business Challenge.

Глобальний конкурс бізнес-кейсів CIMA Global Business Challenge проводиться серед студентських команд з університетів різних країн світу. У 2015 році в цьому змаганні взяли участь студенти з 26 країн. Конкурс дає шанс майбутнім економістам і бізнес-лідерам отримати практичний досвід вирішення реальних задач в підприємницькому середовищі, покращити свої навички роботи в команді, а також зробити вагомий внесок в свою подальшу кар’єру.

Чотири студентські команди з українських ВНЗ, котрі здобули найвищі оцінки експертів СІМА, мали шанс презентувати власні роботи на національному фіналі конкурсу перед суддями – впливовими бізнес-лідерами, представниками СІМА, PricewaterhouseCoopers і Deloitte. Це – команда BigBen з Одеського національного економічного університету, та команди Boostar, G4 і Pride з КНЕУ ім. В. Гетьмана. Вітаємо переможців – команду G4 – студенток КНЕУ Катерину Фроленко, Анну Шамаріну, Ольгу Жданову і Ольгу Коротич! Команда-переможець представлятиме університет і Україну на глобальному фіналі CIMA GBC 2015 в м. Варшава у серпні.

IMG_1309

Дякуємо всім учасникам! A також висловлюємо щиру вдячність Інституту CIMA за організаційну підтримку конкурсу, а також нашим партнерам компаніям PwC, KPMG, Ernst&Young і Deloitte!

Детальніше

 

 

Posted in Новини and tagged , , .

Comments are closed.