Вітаємо фіналістів національного етапу конкурсу CIMA Global Business Challenge 2015 – Україна!

 Вітаємо фіналістів національного етапу конкурсу CIMA Global Business Challenge 2015 – Україна!

 

Три студентські команди з Київського національного економічного університету, а також команда Одеського національного економічного університету з 60-ти студентських команд з українських ВНЗ отримали найвищі оцінки за підготовлені ними конкурсні аналітичні звіти за кейсом для участі в глобальному конкурсі бізнес-кейсів CIMA Global Business Challenge 2015.

 

Високо оцінені експертами CIMA, ці чотири команди виступлять з презентаціями перед суддями – впливовими бізнес-лідерами  на українському фіналі конкурсу, що відбудеться 24 червня 2015р. в ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана». Фіналісти отримають нагороди за їхню якісну наукову роботу, а команда-переможець виграє подорож до Польщі, де представить свій університет і Україну на глобальному фіналі CIMA GBC 2015.

 

Глобальний конкурс бізнес-кейсів CIMA Global Business Challenge – це щорічний конкурс, що проводиться серед студентських команд з університетів різних країн світу. У 2015 р. в ньому взяли участь студенти з 26 країн. Конкурс дає шанс майбутнім економістам і лідерам отримати практичний досвід вирішення реальних задач в бізнес-середовищі, покращити свої навички роботи в команді, а також зробити вагомий внесок в свою подальшу кар’єру.

cima1

 

Posted in Новини and tagged , , .

Comments are closed.